visszajelzések

SIKERES ÜGYFELEIM

rbfoto.hu

Fotós vállalkozásom weboldalának elkészítésére kértem fel Alexet és őszintén mondom, hogy a legjobb döntés volt!

Mivel a weboldalon látható fénykép maga a termék is, ezért nagyon fontos volt számomra a vizualitás és a minőség. Nagyon sok segítséget kaptam Alextől, a kéréseimet mindig rugalmasan kezelte, hogy valóban úgy nézzen ki a végeredmény, amit elképzeltem!

Jó szívvel ajánlom a Te weboldalad elkészítéséhez is! 😊

Rózsa Barbara

whitevideodisco.hu

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan és profin megcsináltad a honlapom! Meglepett a rugalmasságod, problémakezelési készséged! Maximálisan szem előtt tartottad az igényeimet, kéréseimet! Szuper lett! Köszönöm!

Fehér Tibor

hazasodjvelem.hu

Alexet mindenkinek szívesen ajánlom! Elhivatott, határozott és profi! 2020 ban ismertem meg és csupán a személye iránti szimpátia alapján döntöttem mellette és kértem fel őt, (mert akkor még nem látta rá a szaktudására) hogy készítsen egy szuper weboldalt az éppen csak elinduló ceremóniamesteri vállalkozásomhoz. Tanácstalan voltam, mert nagyon távol ált tőlem az online világ, viszont Alex mindenben segített. Úgy a kinézet és megjelenésben, mint ahogy a kapcsolódó jogi megfelelősségek figyelembevételében is. Eredményként egy igazán modern, elegáns és számomra egy álmot beteljesítő weboldalt kaptam, ahol azóta könnyen megtalálnak a házasodni vágyó párok.
Köszönöm Alex az eddigi profi munkádat és a jövőbelieket is!
Csiki-Kádár Zoltán

hazasodjvelem.hu (hirdetés)

Alexet az esküvői világból ismertem meg még évekkel ezelőtt. Első közös munkánk a weboldalam volt, amit szuperül megcsinált nekem és a mai napig kezeli és frissíti, hogy folyamatosan naprakész legyen.

Idén (2023-ban) jött el az ideje, hogy Google reklámozáson kezdtem gondolkozni.

Kikértem Alex segítségét és szakértelmét, mert én nem is értek hozzá, hogyan kellene azt beállítani és időm sem lenne napi rendszerességgel foglalkozni vele vagy optimalizálni.

Őszintén megmondom, hogy én azt gondoltam, hogy majd havi átlagban nézve 5-10 új megkeresést fog eredményezni ez számomra, de január 13-án indult el a „kampány”, ami szűk egy hónap alatt 15 leszerződött új megrendelést hozott, ami bőven felülmúlta minden elvárásom.

Alex lelkiismeretes és motivált ebben a világban!

Mindenkinek szívvel ajánlom őt és a munkáját.

Köszönök mindent Alex!

Csiki-Kádár Zoltán

lelekvitalstudio.hu

Hála és köszönet a weboldalam gyors és szakszerű elkészítéséhez.
Ahogy az egyik  masszázs vendégem fogalmazott , ” Az oldal  egyszerűen  : WOW !!!
Külön köszönettel tartozom a fordításért, mely óriási segítség a külföldi vendégköröm bővítéséhez .
Mindenképpen ajánlani fogom a szolgáltatásodat, akinek marketing segítségre lenne szüksége.

Korosecz Beatrix

ceremoniamestercsabi.hu

Gyors, rugalmas, profi munka, remek kapcsolattartás.
Minden tekintetben elégedett vagyok és bátran ajánlom mindenkinek, aki látványos, professzionális weboldalt szeretne magának, vagy a vállalkozásának.
Köszönöm SA Marketing, köszönöm Alex!!!!!!! 👏😊😊📣🎤😎
Rolyák Csaba

lelekfrekvencia.hu

Cégünk arculatának frissítésére és egyben egy új weboldal készítésére kértük fel Alexet. A közös munka során rengeteg innovatív ötlettel állt elő, rendkívül rugalmasan kezelte kívánságainkat, igényeinket. Türelmes, gyors, precíz. Az elkészült weboldal magáért beszél!

Balogh andrea

nadettfoto.hu

Csak ajánlani tudom Alexet! A kreativ ötleteinek, tapasztalatának, és gyors munkájának köszönhetöen megszületett a Nadett fotó, aminek nagyon örülök! Bátran keressétek, mindenben segit, tanácsot ad, nagyon rugalmas, és legföképpen, nagyon jó szakember!

Csepi Bernadett

hellafoto.hu

Szívből ajánlom Alexet mindenkinek. Őszintén szólva el sem tudtam képzelni, hogy ennyire gyönyörű lesz a weboldalam.Amikor először láttam még meg is könnyeztem!🥹
Rengeteg tanácsot, iránymutatást kaptam tőle és a fiatalos szakértelmével rövid időn belül elkészülhetett a weboldal😊
Hálás vagyok a sorsnak, amiért őt választottam!😊
Horváthné Kakuk Gabriella

hellafoto.hu (hirdetés)

Alex a weboldalam elkészülési ideje alatt is folyamatosan támogatott az ötleteivel, hogy tényleg frankó legyen. Már ekkor tudtam, hogy nem fogok csalódni a munkájában.

Nos az első hónapokban elszórtan voltak ajánlatkéréseim, de többet szerettem volna, így Alex javasolta, hogy indítsunk Google Ads kampányt, amire rá is bólintottam. Ez még mindig nem hozta a tőlem elvárt eredményt.

Időközben elkészültek az imázs videóim is, és javasolta hogy emeljük meg a napi keretet is.

Egyre jobban nőtt az ajánlatkéréseim száma.

Majd javaslatára indítottunk Facebook kampányt is, ezért február közepén elindítottunk egy kampányt. Nos innentől kezdve csak kapkodom a fejem, mert rohamosan megugrottak a megkereséseim.

Őszintén szólva azt gondoltam, hogy majd havi 1-2 megrendelést hoz majd, de 2 hónap alatt 7 megrendelést hoztak számomra a kampányok.

Mindenkinek szívből ajánlom Alexet!

Nélküle biztos, hogy nem tartanék itt, ahol most tartok! 🙂

magicslimfit.hu

Egy ismerősöm ajánlására néztük meg az Alex által készített weboldalakat és nagyon megtetszett amit láttunk!😃Miután felvettük vele a kapcsolatot, gyorsan és gördülékenyen dolgoztunk együtt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük szépen

Győri Nikolett

cmester.hu

Bátran ajánlom weboldal készítésben, újraépítésben gondolkozóknak Alexet! Rugalmas, NAGYON GYORS és precíz! Több megoldással próbálkoztam, de most lett a legjobb a weboldalam! Sok ötlete van, és sok plusz szolgáltatással tudja teljessé tenni a munkáját! Bevallom féltem, mekkora munka lesz ez, de segítségével gyorsan, könnyen, egyszerűen ment az egész. Egyszóval: VÉRPROFI!

Kopcsányi Róbert

magnetbalansz.hu

Mi a párommal Marcaliban egy vállalkozást működtetünk, a hozzánk fordóknak segítünk a wellness céljai eléréséhez. Eddig is volt weboldalunk, de az nem hozta sajnos az elvárt eredményt.

Alex segítségével, vele együttműködve egy nagyon szuper weboldal alakult ki. Nagyon sok segítséget kaptam, iránymutatásokat és a fiatal, lendületes szakértelem nagy hozzájárulás volt ahhoz, hogy megszülessen a magnetfrekvencia.hu és a magnetbalasz.hu

Tetszett, hogy kellően rugalmas hozzáállással, az én igényeimet és időmet maximálisan figyelembe véve dolgozott. Hálás köszönet érte. 

Farkas Éva

leleerika.hu

Még úszom a mámorban, hogy milyen gyönyörű is lett a weboldalam felújítása!
Nagyon elégedett vagyok Alex munkájával, rendkívül gyorsan, profin dolgozott, pikk-pakk készen lettünk. A gyorsaság azonban nem ment a minőség rovására, az igényeimet folyamatosan figyelembe véve haladtunk, a végeredmény pedig pont olyan lett, mint amit elképzeltem.
Hálásan köszönöm és mindenkinek jó szívvel ajánlom Alexet! 🙂
Lele Erika

leleerika.hu (hirdetés)

Alexben még nem csalódtam: gyors, pontos és alapos, ha együttműködésről van szó. Ő újította fel a weboldalamat és mivel nagyon elégedett voltam vele, így nem volt kétséges, hogy az idei esküvő szezonra Őt kérem meg, hogy hirdessünk a google-ben. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek, a megkeresések folyamatosan jönnek, a naptáram töltődik, no de megyek is ajánlatokat küldeni, mert az elmúlt 24 órában újabb 5 db megkeresésem érkezett. Köszönöm a lehetőséget a közös munkánkhoz és a lelkiismeretességedet.  Tényleg mindenkinek szívből ajánlom Őt! 🙂
Lele Erika

eskuvo.axgyarmati.hu

Online esküvői meghívó

moderneskuvodj.hu

millartfoto.hu

czifraildiko.hu

Alex, nem tudom elmondani, mennyire örülök, hogy együtt dolgozunk

Czifra Ildikó

balatoni apartman

aquabalaton.hu

honlapkészítés-aquabalaton

esküvői videó

mfilms.hu

weboldal-készítés---mfilms

fotózás weboldal

nemetgabriellafoto.hu

weboldal-készítés

fotózás weboldal

lashphoto.hu

weboldal-készítés

Lakberendezés

homebydesign.hu

lakberendezes honlap

Szelfigép

szelfimuhely.hu

weboldal készítésre

kérj ingyenes árajánlatot