Az esküvőn való zeneszolgáltatás nem egyszerű hivatás. Nagyon nagy a felelősség az esküvői dj-k szemszögéből, épp úgy, mint bármely szolgáltatón. Mivel 12 éves korom óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal dj zeneszolgáltatással foglalkozom, ezért ma bátran kijelenthető, hogy az elején nem tudtam, hogy mire kell odafigyelni ahhoz, hogy jöjjenek a vevők egy weboldalból. Őszintén, nem is nagyon érdekelt. 😊

Időközben kitanultam a weboldal készítést, és marketing orientált vállalkozóként rájöttem, hogy milyen szempontokra kell figyelni egy esküvői dj weboldalán.

eskuvo-dj

Az esküvői dj weboldal céljának meghatározása

Pozícionálás. Tudom, hogy a legtöbben úgy kezdik, hogy mindenki szolgáltatója akarnak lenni… Legyen szó céges buliról, esküvőről akár szülők báljáról. Én hamar rájöttem, hogyha CSAKIS esküvő dj-re van specializálódva a vállalkozás, akkor szűkítve bővítéssel sokkal inkább magukhoz illőnek érzik a párok a szolgáltatást. Az esküvőkön belül sem kell minden esküvőt megcsinálni. Minden kimondott nemmel mondasz egy igen magadnak és a vállalkozásodnak!

eskuvo-dj-tanc

Az alapvető stratégiai szabályok.

A weboldal készítés során a legfontosabb szempont, hogy akkor lehet csupán vevőszerző, ha a látógatóról, a célközönségről szól és nem a vállalkozóról / szolgáltatóról.
SENKIT SEM ÉRDEKEL HOGY HÁNY WATTOS A HANGCUCCOD! (Ha mégis, tényleg nekik szeretnél dolgozni?)

Csakis az érdekli az érdeklődőt, hogy „milyen eredménye lesz a cuccodnak az életében”. Mekkora bulit csinálsz? Az összes barátja olyan esküvői bulit akar, mint akinek Te zenéltél? Na ezek a fontos dolgok!
A felszerelésnek pedig egyértelmű, hogy minőséginek kell lennie.

Ennek és még sok hasonló megkülönböztető nézőpontnak megfelelően elindult az Ax&Gyarmati Modern DJ Team – CSAKIS ESKÜVŐRE 😊 (Munkatársammal Gyarmati Sándorral csináljuk az esküvőket.)

Rendben, de hogyan lesznek látogatók?

Minél minőségibb lett a szolgáltatás annál jobban a google optimalizálásra figyeltem oda. Tudom, hogy sokaknak hihetetlen, de a facebook hirdetésekből és ilyen-olyan esküvői facebook csoportokból NEM JÖNNEK ILYEN KATEGÓRIÁBAN MÁR VEVŐK! Minden szerénységgel, de bocsánat, ha ezzel megbántottam valakit 😊

A google eszközeit hívjuk segítségül: Google My Business, Google Ads, na meg a SEO.

Mindegyikről reggelig tudnék írni, de akkor még véletlenül a Coca Cola receptjét is kikotyognám… 😊 

Nézd meg az esküvői dj árak oldalunkat is.