Google Ads hirdetéskezelés

Tudom milyen nehéz kisvállalkozóként a szakmádon kívül az ügyfélszerzés MINDEN TERÜLETÉHEZ IS érteni.

Miért kell nekem a Google Ads?

Viszont, ha manapság nem foglalkozol vállalkozásod Google hirdetésével, hatalmas hátránnyal indulsz. 

Nem egy induló vállalkozóval beszéltem már, akik eleinte szőnyeg alá söpörték az online marketing ezen területét, kivétel nélkül elmúlt a bizniszük.

Nem a TE feladatod ehhez is érteni!

Miért bízd szakemberre a Google Ads hirdetési rendszer bonyolult beállításait?

  • Spórold meg azt a pánikot, hogy még ezt is Neked kell megtanulnod.  
  • Ne érd be a kínos, tukmálós üzletpolitikával. Légy kiemelkdő a versenytársakkal szemben
  • hirdetésed ne csak „technikailag jól” legyen beállítva, hanem hozza is a vevőket.

A Google ads hirdetéskezelés

Segítünk a lehető legrelevánsabb látogatókat terelni a weboldaladra, hogy minél nagyobb valószínűséggel vásároljanak

1. Start

Kitűzzük a céljaidat és felmérjük a helyzeted az első konzultáció alkalmával.

A hirdetéskezelés önmagában nem elegendő, olyan Google Ads -on kívüli online marketing javaslatokat kapsz, aminek segítségével a lehető legkisebb lesz a weboldaladról való visszafordulási arány.

2. összetevők

Ha van már Google Ads fiókod, akkor hozzáférést kérünk hozzá, ha nincs, akkor segítünk a létrehozásban.

A minél pontosabb mérések elengedhetetlenek. Segítségül hívjuk a Google Analytics eszközt. Ha már van, akkor hozzáférést kérünk. Ha nincs, akkor segítünk a létrehozásában. 

3. Hirdetés

A megbeszéltek szerint elindítjuk KERESŐ, DISPLAY, YOUTUBE, REMARKETING, PERFORMANCE MAX HIRDETÉSEKET.

Elkészítjük a hirdetéseid szövegeit, neked nem kell ezzel foglalkoznod. Persze a segítségedre azért szükségünk van.

Kulcsszavakat elemzünk, optimalizálunk, tesztelünk.

4. Elemzés

Havi riportot küldünk, amiben megmutatjuk, hogy honnan , mikor, milyen eszközről és milyen látogatók érkeznek. 

A meglévő beállításaidat, célzásaidat, hirdetéseidet folyamatosan figyeljük, és ha szükséges javítunk rajtuk.

 

Keszen állsz?

Akiknél már bizonyítottunk

{

Alex a kezdetektől segíti a vállalkozásom marketingjét. Legyen szó facebook hirdetés kampányról vagy google ads kezelésől.

Eleinte tartottam attól, hogy -mint a legtöbb ügynökségnél- ha nem jön be, hárítva lesz a felelősség, „a termékkel van a baj, azért nem jönnek az érdeklődők” azonban nem igy történt, mindig megtalálja a módját, hogy a hirdetesem ne csak „technikailag jól” legyen beállítva, hanem hozza is a vevőket.

Teljes mértékben rá tudtam bízni a vállalkozásom marketingjét, mert tudom, hogy szakértői kezekben van nála. Az együttműködésünknek köszönhetően a covid ellenére megduplázódott a vevőim száma és az árbevételem! Csak ajánlani tudom! 🙂

Rózsa Barbara

RBfoto.hu

{

Kedves Alex!

4 éve nyitottuk meg a Geoway infrabicikli szalonunkat. Az elmúlt időszakban sajnos nagyon lecsökkent a vendégeink száma.Akkor kerestelek meg.

Ami azóta történt, az egy csoda… Egy modern, lendületes igazán esztétikus weblapot készítettél, de itt nem volt megállás. Szakmai tudásodat  beleadva laikus ember számára sokszor követhetetlen eszközökkel sikerült a Magnetwellness Stúdióba érkező vendégek számát megduplázni. Ez még nem minden. A napokban elkészítetted az időpontfoglaló rendszerünket, azóta csak kapkodom a fejem. Személyes jelenlét és megbeszélés nélkül a nap minden szakaszában érkeznek foglalások anélkül, hogy bármit is tennék érte. Ezt köszönöm neked, nélküled még mindig „egyhelybentopogás” lenne… Nagyon boldog vagyok, hogy az SA marketingügynökséget választottam. 

Köszönöm a munkádat! 
Magnetwellness Stúdió Csapata

Farkas Éva

Magnetbalansz.hu

{

Kedves Alex!

Amikor új szolgáltatást vezettem be, amihez kértem a hirdetéskezelésben segítségedet, nem voltam biztos benne, elég lesz-e ez a fórum, hogy jöjjenek megrendelések.

Olyan jól sikerült beállitani a hirdetést, hogy az indulás után 1-2 nappal már árajanlatot küldtem, és a lendület azóta is tart.

Jól találtad el a célcsoportot, nem jönnek fals megkeresések. Minimális költséggel rengeteg ügyfelet szereztem. A kapcsolattartás veled könnyű, rugalmasan mindent meg tudunk beszelni, oldani.

Köszönöm, minden szempontból profi szolgáltatást kaptam!

Kopcsányi Róbert

Szelfimuhely.hu

{

Alexet az esküvői világból ismertem meg még évekkel ezelőtt. Első közös munkánk a weboldalam volt, amit szuperül megcsinált nekem és a mai napig kezeli és frissíti, hogy folyamatosan naprakész legyen.

Idén (2023-ban) jött el az ideje, hogy Google reklámozáson kezdtem gondolkozni.

Kikértem Alex segítségét és szakértelmét, mert én nem is értek hozzá, hogyan kellene azt beállítani és időm sem lenne napi rendszerességgel foglalkozni vele vagy optimalizálni.

Őszintén megmondom, hogy én azt gondoltam, hogy majd havi átlagban nézve 5-10 új megkeresést fog eredményezni ez számomra, de január 13-án indult el a „kampány”, ami szűk egy hónap alatt 15 leszerződött új megrendelést hozott, ami bőven felülmúlta minden elvárásom.

Alex lelkiismeretes és motivált ebben a világban!

Mindenkinek szívvel ajánlom őt és a munkáját.

Köszönök mindent Alex!

Csiki-Kádár Zoltán

Hazasodjvelem.hu

{

Alex a weboldalam elkészülési ideje alatt is folyamatosan támogatott az ötleteivel, hogy tényleg frankó legyen. Már ekkor tudtam, hogy nem fogok csalódni a munkájában.

Nos az első hónapokban elszórtan voltak ajánlatkéréseim, de többet szerettem volna, így Alex javasolta, hogy indítsunk Google Ads kampányt, amire rá is bólintottam. Ez még mindig nem hozta a tőlem elvárt eredményt.

Időközben elkészültek az imázs videóim is, és javasolta hogy emeljük meg a napi keretet is.

Egyre jobban nőtt az ajánlatkéréseim száma.

Majd javaslatára indítottunk Facebook kampányt is, ezért február közepén elindítottunk egy kampányt. Nos innentől kezdve csak kapkodom a fejem, mert rohamosan megugrottak a megkereséseim.

Őszintén szólva azt gondoltam, hogy majd havi 1-2 megrendelést hoz majd, de 2 hónap alatt 7 megrendelést hoztak számomra a kampányok.

Mindenkinek szívből ajánlom Alexet!

Nélküle biztos, hogy nem tartanék itt, ahol most tartok! 🙂

Horváthné Kakuk Gabriella Katalin

Hellafoto.hu

{

Alexben még soha nem csalódtam: gyors, pontos és alapos, ha együttműködésről van szó.

Ő újította fel a weboldalamat és mivel nagyon elégedett voltam vele, így nem volt kétséges, hogy az idei esküvő szezonra Őt kérem meg, hogy hirdessünk a google-ben.

Az eredmények pedig önmagukért beszélnek, a megkeresések folyamatosan jönnek, a naptáram töltődik, no de megyek is ajánlatokat küldeni, mert az elmúlt 24 órában újabb 5 db megkeresésem érkezett.

Köszönöm a lehetőséget a közös munkánkhoz és a lelkiismeretességedet. Tényleg mindenkinek szívből ajánlom Őt!

weboldal készítés

Lele Erika

Leleerika.hu

{

Az idei szezon valamilyen oknál fogva nehezebben indult, mint a korábbiak, érezhetően kevesebb megkeresés érkezett leendő ügyfelektől, emiatt kértelek meg, hogy segíts.

Az együttműködésünktől azt vártam, hogy én és az általam kínált szolgáltatás minél több, ilyen témában keresgélő párhoz eljusson. Fontos volt számomra, hogy ezzel a folyamattal technikai oldalról nekem lehetőség szerint minél kevesebbet kelljen foglalkoznom, én a már beérkező megkeresések megválaszolására tudjak fókuszálni.

A munkáddal nagyon elégedett vagyok, már az első héttől érezhetően több érdeklődés érkezett a weboldalamon keresztül és alig két hónap alatt sikerült elérnem, sőt némileg túl is teljesítenem az idei szezonra tervezett számú esküvőt, sőt, jövő évre is érkeztek megkeresések és végül több pár már most engem választott a 2024-ben tartandó Nagy Napjukra is.

Úgy érzem, bőven megérte a szolgáltatásod a rá fordított költségeket, biztos vagyok benne, hogy a következő szezonokban is igénybe fogom venni 🙂

weboldal készítés

Rolyák Csaba

Ceremoniamestercsabi.hu

{
Évekig kerestem hozzáértő google ads szakértőt, de hiába. Folyamatosan azt éreztem, hogy elkérték érte a pénzt és “leléptek”. Alex a folyamatosan futó kampánynál is folyamatosan fogta a kezem, magyarázta mit csinál és miért lesz jobb.
Ha nem értettem, bàtran visszakérdezhettem. Csak két hete futnak a hirdetések, egyszerűen sokszorosára nőttek a foglalási számok. Ezen kívül folyamatosan kapom az ajánlókat, mit kellene módosítanom a weboldalon, hol van elírás, illetve oktatóvideókat.
Sosem éreztem ezt, hogy ténylegesen foglalkoznának ezzel, kezdtem azt érezni, hogy butaság az én vállalkozásomnak a google ads. Hát ezt Alex 2 hét alatt brutálisan megcáfolta.
Óriási köszönet itt is! 🙂
weboldal készítés

Szegedi Ádám

insigno.hu

Az én cégem kicsi, ezért nálam nem csupán egy Excel táblázatba kerülsz be.

Nálam rendkívül fontos a közvetlenebb kapcsolat, számomra minden ügyfelem az 1. helyen van!

A maximális figyelmet adom Neked, hiszen nem vállalom túl magam, hogy ne csak egy szám legyél.

Azt tudnod kell, hogy az én szolgáltatásom nem való azoknak akik könnyű-gyors sikert akarnak, az első hetekben tesztelni és mérni kell, addig ameddig a lehető legjobb eredményeket hozzuk hosszútávon.

A velem való kapcsolatfelvétel az alábbiak szerint történik

  1. Értékes vállalkozói idődet ne töltsd azzal, hogy a telefonszámomat kutatod.
    Első alkalommal nem tudok Neked telefonon segíteni.
  2. Kérlek töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy meg tudjam vizsgálni mivel foglalkozol, ezt követően fogalmazódnak meg bennem a kérdések, amivel már lehet, hogy én kereslek telefonon, nem csak e-mailben.
  3. Így tudok pontos ajánlatot küldeni, amennyiben tudok segíteni.

Írj nekem

google hirdetéskezelés kapcs (#3)